fbpx

TriA® Wandelcoach worden

TriA® voor Professionals is een intensieve 4 daagse training in een kleine groep. Het is een sterke aanvulling op hetgeen je al in huis hebt op gebied van coaching en begeleiding.

Je leert hoe je de natuurlijke omgeving in combinatie met de TriA® methode en je persoonlijke manier van coachen samenvoegt tot jouw authentieke coach aanpak. De TriA® methode is een effectief stappenplan wat inzetbaar is op verschillende levensgebieden en bij diverse coachvragen. De door Corrie Reijngoud ontwikkelde de TriA ® methode laat jou als persoon en professional  in een sneltrein vaart groeien.

Resultaten

 • Je weet al wandelend de non-verbale signalen, zoals houding, loopgedrag en taalgebruik gebruiken om te reflecteren en meer inzicht te realiseren voor de klant
 • Je kent de principes van de TriA® methode en weet deze aanpak adequaat in te zetten
 • Je bent bekend met de psychische en mentale voordelen van coaching in de natuur
 • Je weet hoe je wandelend en stilstaand verschillende werkvormen, metaforen en symbolen kunt gebruiken om meer diepgang en bewustzijn te realiseren in een coaching sessie
 • Je kunt authentieker coachen omdat je duidelijk inzicht in je persoonlijke, unieke kwaliteiten en eigenschappen hebt en deze meer verankerd zijn.
 • Opleiding

 • Omvang: 2 x 2 dagen

 • 4 - 8 deelnemers

 • Incl online leeromgeving

 • E 2.275, excl. 21% BTW

 • NOBCO PE: 24

 • BGN SBU 35

 • Datum(s)

Voordelen

 • Je leert de unieke TriA® methode en ontvangt na volledige afronding de TriA® licentie en mag je je zo profileren naar je doelgroep.
 • Wandelcoaching is de groeiende ‘groene trend’ waarmee je met deze opleiding gemakkelijk op mee lift.
 • Na de afronding van de opleiding krijg je automatisch toegang tot de besloten TriA® community voor uitwisseling van waardevolle informatie met collega’s. En je krijgt korting op diverse activiteiten Wandelcoaching Nederland.
 • Wandelcoaching Nederland is heel actief met het promoten van deze natuurlijke en effectieve manier van coachen en dit betekent dat jij hierdoor ook gemakkelijker in de picture bent.

Programma

TriA® voor Professionals

Het programma bestaat uit 2 modules. Elke module bestaat uit 2 opeenvolgende dagen. Er is veel  aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen. Dezen worden vooraf geïnventariseerd en verwerkt in het programma.

Er wordt in beide modules gebruik in de oefensessies gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving, visualisatie en systemisch werk.

Inhoud:

 • De stappen van TriA® methode, Aandacht, Acceptatie en Actie
 • Wandelend contact en verbinding maken
 • Congruentie taal en lichaamshouding, wandelgedrag
 • Contrast groot maken gewenst en huidige situatie, incl. verleden
 • Werken met verschillende natuurlijke werkvormen
 • Hoe gebruik te maken van de natuurlijke omgeving
 • Vergroten inzet intuïtie

Investering en data

Opleidingsdata

25, 26 jan en 29 en 30 maart in Putten (Gelderland).

Investering

De investering voor deze opleiding is € 2.275, excl 21% BTW.

Inclusief

 • 4 opleidingsdagen;
 • het boek Aandacht, Acceptatie en Actie
 • locatie dagarrangementen, koffie/thee en uitgebreid lunchbuffet;
 • support online tijdens de opleiding.

Detail informatie

Klik op de tab voor meer informatie

Trainer

De trainer deze 4 dagen is Nicole Klaver.

Nicole is een ervaren TriA® wandelcoach. Sinds 2021 geeft ze diverse trainingen voor Wandelcoaching Nederland.

Als ervaren geaccrediteerde coach en trainer (NOBCO en NOBTRA) enthousiasmeert en inspireert ze graag andere mensen en zet ze hen in beweging.

Ze is erop gefocust om je te begeleiden jouw persoonlijke kwaliteiten en uniciteit helder te maken, zodat je als een authentieke TriA® wandelcoach het coachingsvak kunt uitoefenen.

Nicole heeft een prettige en sociale persoonlijkheid met oog voor wat een ander nodig heeft. Ze is rustig, leergierig en positief ingesteld.

Studieboeken

We maken tijdens de opleiding gebruik van boek en in de online academie vind je uitgebreide theorie waarvoor  je een aantal weken voor aanvang van de opleiding de inlog voor ontvangt.

Je ontvangt bij aanvang van de opleiding het boek Aandacht, Acceptatie en Actie van Corrie Reijngoud.

Certificaat

Na succesvol afronden van de 2 modules ontvang je het certificaat ‘TriA® Coach’.

Eigentijdserf

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt neem dan contact op, zodat we kunnen overleggen wat je mogelijkheden zijn.

Arrangement

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met o.a. heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven.

Overnachten op locatie

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds zonder file aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving uiteraard andere mogelijkheden voor een fijne overnachting.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen van de deelnemers die je voor gingen.

Wandelcoachen voor professionals bracht inzicht over mijn houding

De 4 daagse ‘Wandelcoachen voor professionals’ heeft mij bewust gemaakt van het effect van mijn houding op anderen. Tevens blijf ik dichter bij mijn gevoel in een coachsessie.

Raymond Leenders
Human-Centered Leader & Leadership Coach

Extra handvatten en werkvormen

Deze training heeft mij extra handvatten en werkvormen gegeven om als wandelcoach in te zetten. Daarnaast vooral extra bagage op persoonlijk- en professioneel vlak. Meer vertrouwen in mijn kwaliteiten en mogelijkheden en in mijzelf!

Marja Borst
Master TriA® Wandelcoach

Mijn unieke kracht!

De opleiding TriA® heeft mij inzicht gekregen in mijn eigen kunnen en unieke kracht en geleerd om meer vanuit mijn gevoel in plaats mijn denken te coachen.

Lucie Wachtelaer

Verrijking voor mijn leven!

De TriA® wandelcoach opleiding is een verrijking voor mijn leven. Ik ben altijd graag de ‘ondersteunende factor’ geweest. Tevens ben ik een buitenmens. Dankzij de TriA® methode heb ik een eerste stap gezet in het helpen mensen zichzelf te helpen. Ik volg de opleiding met veel plezier. Er werd gezorgd voor luchtige, open, gestructureerde en flexibele lesdagen. Uiteraard zijn de dagen ook erg informatief en ervaringsgericht.

Wouter Buijs
TriA® Wandelcoach

Sterker staan als coach!

Ik ben me bewuster geworden van mijn unieke kwaliteiten na het volgen van de opleiding TriA® wandelcoach. Daardoor voel ik mij sterker staan als coach.

Wilmi Bouten
Wilmi Bouten

Transformatie op een lichte manier!

Ik heb met veel plezier en enthousiasme de opleiding gevolgd. De combinatie; zelf oefenen met de TriA® methode en het ervaren daarvan, heeft mij overtuigd dat deze methode zeer krachtig is. Het blijft niet alleen bij praten (onbewuste bewust), maar daadwerkelijk voelen, ervaren en accepteren. Ik voel dat ik nu verder kan op mijn pad, daar waar ik mij voorheen belemmerd voelde. Er heeft daadwerkelijk transformatie plaatsgevonden op een voor mij speelse en lichte manier in de natuur; daar waar ik graag ben. Corrie, ik ervaar jou als een vrouw die haar vak als coach en trainer verstaat! Met jouw warme, innemende persoonlijkheid, veel intuïtie en humor op z’n tijd zorgde je voor een mooie open sfeer. Je weet heel snel tot de kern te komen, waardoor er tijdens de opleiding veel transformatie plaatsvond. Ik heb veel van jou geleerd. Hartelijk bedankt! En wat heerlijk dat ik na de 4-daagse allerlei waardevolle informatie van jou ontvang; hand- outs en oefeningen. Erg blij mee!

Heleen Bijker
TriA wandelcoach

Wandelcoachen voor professionals bracht een verdiepingsslag

De 4 daagse ‘Wandelcoachen voor professionals’ was een cadeau. Wat een mooie levenslessen en werkvormen heb ik geleerd. Ik heb een verdiepingsslag gemaakt en weet nu waarin ik nog meer kan groeien.

Nicole Bagchus-Tetteroo
Stepping Forward, Loopbaan- en wandelcoaching

Richtinggevend en kwaliteiten!

De opleiding TriA® wandelcoach was zakelijk gezien richtinggevend en bracht me meer inzicht in mijn kwaliteiten

Jan Jochems
Wandel en verwonder

Acceptatie is een belangrijk aspect!

Een belangrijk aspect van de TriA® methode vind ik het onderdeel acceptatie. Pas daarna kun je echt stappen zetten. Het heeft mij geholpen om zaken uit het verleden los te laten waardoor ik letterlijk ruimte heb gekregen om het nieuwe te omarmen.

Karin van den Boomen
Manager Volmacht & Risicobeheer

Een extra dimensie in coaching!

De opleiding TriA® Wandelcoach heeft mij meer inzichten gebracht door de extra dimensie van het coachen in de natuur. Ik ga de TriA® methode en de natuur zeker inzetten.

Sarah Gillis
Movad’ooh

Meer vertrouwen in mijn coaching.

De opleiding TriA® wandelcoach heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn coachingsvaardigheden. De TriA® methode gaf mij houvast in het meer te laten komen wat zich op een ‘natuurlijke’ wijze aandiende

Anoniem

Eyeopener

Wat ik een eyeopener vind, is het grote effect dat het heeft op de huidige situatie, door te beginnen met aandacht te schenken aan de gewenste situatie. Daar wordt ik iedere keer weer blij van. De meeste coachtechnieken beginnen met de huidige situatie en dat is met de TriA® methode niet het geval.

Annemarie van Berkel
TriA® wandelcoach en loopbaanbegeleiding

Inzicht in kracht en kwaliteiten!

Tijdens de opleiding TriA® wandelcoach kreeg ik op een natuurlijke manier veel meer inzicht in mijn kracht, kwaliteiten en belemmerende patronen gekregen.

Marise Coerwinkel
Care for Women

Een verrijking voor mijn leven!

De opleiding TriA® wandelcoach is een verrijking voor mijn leven.

Jolanda Rinia
Hulpverlener Jeugdzorg

Heerlijke, praktische opleiding!

In de opleiding ‘Wandelcoachen voor professionals’ heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen en leerzame momenten meegemaakt. Een heerlijke praktische opleiding en lekker veel buiten!

Jeanette van Heerwaarden
Relatiecounseling en coaching

De TriA® methode is heel passend

In mijn functie als activiteiten begeleidster binnen de GGZ is de TriA® methode heel passend in de begeleiding van de cliënten. Het is goed te koppelen aan het herstelproces en eigen regie.

ervaring Wandelcoaching Nederland
Annelies van Rooij
Activiteiten begeleidster GGZ

Een stevige ondergrond

Handvaten, verbinding met jezelf en anderen, gebruik van de natuurlijke werkvormen en de TriA® methode. Dit alles samen gebracht met je eigen innerlijke wijsheid, zorgt voor een een stevige ondergrond om aan de slag te gaan als TriA® wandelcoach.

Monique den Hartog ervaring Master TriA Coach
Monique den Hartog
Teamcoach en TriA® wandelcoach
Wij zijn nu EQA opleider!Meld je hier aan voor alle nieuwtjes en tips!
Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.