fbpx

Supervisie voor (wandel)coaches

Er zijn vele voordelen aan wandelcoaching. Gelukkig dat steeds meer professionals deze ook zien en waarderen.

Supervisie voor (wandel)coaches; de voordelen:

 • Je komt steviger te staan voor wat jij in je vak wilt uitdragen en welke effecten je te weeg wilt brengen.
 • Je wordt meer bewust van jouw unieke coach eigenschappen.
 • De beweging wordt ingezet als ondersteuning bij het in actie komen om te veranderen wat nodig is. Veranderen wordt gemakkelijker.
 • De ontspanning en een veilige omgeving ontstaat vanzelf door de frisse lucht en de beweging en hierdoor wordt er op een eenvoudige manier verbinding gelegd tussen het denken en het voelen. Het lichaamsbewustzijn wordt hierdoor groter en je maakt daardoor gemakkelijker verbinding met waar het werkelijk omgaat t.a.v. je vraagstuk.
 • Door de veranderende beelden en symboliek van de natuur krijg je meer inzichten en de creativiteit wordt gestimuleerd. Het is nu eenmaal ‘luchtiger’ om het te hebben over een beeld dat jou representeert, dan over je persoonlijke, soms pijnlijke vraagstukken.
 • Je leert tegelijkertijd (nieuwe) natuurlijke werkvormen en de omgeving te gebruiken bij reflectie en bewustwording.

Wandelcoaching Nederland houdt bij alle opleidingen, trainingen, wandelcoach sessies en trainingslocaties, rekening met de veiligheid van deelnemers en trainers. We volgen hierin de vastgestelde regels van de overheid. Lees hier meer.

Resultaten

 • Je kwaliteit van coachen en je zelfvertrouwen in (wandel)coachen groeit.
 • Je realiseert verdieping in je kennis en kunde t.a.v. (wandel)coaching.
 • Je bent meer bewust van jouw emoties en inzet van je intuïtie, waardoor je een diepgaande verbinding neerzet.
 • Je krijgt helder wat je blinde vlekken zijn.
 • Je leert (beter) omgaan met weerstand van jezelf en je klant.
 • Je wordt effectiever en weerbaarder als (wandel)coach.
 • Je bent in staat nog scherper te reflecteren naar jezelf en je klanten.
 • Training

 • Duur

  1 lesdag van 9.30 tot 16.30 uur

 • 6-8 deelnemers

 • Incl. inbreng persoonlijk leerdoel

 • E 450, excl. 21% BTW

Programma

De training ‘Supervisie voor (wandel)coaches’ bestaat uit 1 dag van 9.30 tot 16.30 uur.

Inhoud training ‘Supervisie voor (wandel)coaches’

We maken gebruik van verschillende technieken om jouw vraagstuk van alle kanten te belichten. Je leert te reflecteren op je eigen stijl en hoe je deze verder ontwikkelt, waardoor je een diepgaande verbinding met je klanten realiseert.

We werken met:

 • natuurlijke werkvormen
 • systemisch werk
 • interactieve werkvormen
 • visualisatie
 • reflectietools

Investering en data

Trainingsdata

14 oktober 2021 in Westelbeers

Investering

De investering voor deze opleiding is € 450, excl. 21% BTW.
TriA® Members betalen € 395,- excl. 21% BTW. Stuur ons een email om de TriA® Member korting te ontvangen.

Inclusief

 • 1 trainingsdag, incl. uitgebreid lunchbuffet en koffie/thee

Exclusief

 • eventuele overnachting

Detail informatie

Klik op de tab voor meer informatie

Trainer

De trainer is Corrie Reijngoud. Zij is al meer dan 15 jaar actief als ondernemer en wandelcoach. Als 1 van de eersten in Nederland startte zij met het coachen in de natuur. Ze kent daardoor alle voordelen en valkuilen van wandelcoaching en is een gedreven supervisor.

Ze verzorgde meer dan 10 jaar opleiding, training en coaching binnen Wandelcoaching Nederland en is de uitvinder van de TriA® Methode. Als natuurmens pur sang heeft zij een zesde zintuig ontwikkeld voor authentiek en natuurlijk gedrag. Als NLP Master coach en spiritueel therapeut draagt ze op haar pad altijd een rugzak met jarenlange ervaring in (team)coaching met zich mee. Dankzij die bagage is ze in staat om de juiste vragen te stellen en diepgang te creëren. Ze voelt direct aan of een verhaal wel of niet klopt.

Certificaat

Na het afronden van de training ‘Supervisie voor (wandel)coaches’, ontvang je een bewijs van deelname aan deze training.

Eigentijdserf

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt neem dan contact op, zodat we kunnen overleggen wat je mogelijkheden zijn.

Arrangement

De training is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met o.a. heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven.

Overnachten op locatie

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds zonder file aan onze training kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoaching Nederland. Ook zijn er in de omgeving uiteraard andere mogelijkheden voor een fijne overnachting.

Landgoed Schovenhorst

In het midden van het land vinden de opleidingen en trainingen plaats op landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93 in Putten. Deze bijzondere plek, Midden tussen de eeuwenoude, exotische en zelfs zeldzame bomen  biedt alle ruimte en privacy om met volle aandacht bij de opleiding te kunnen zijn. Met het openbaar vervoer kun je van bus 107 gebruik maken. Deze stopt voor de ingang van het Landgoed.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen van de deelnemers die je voor gingen.

Heldere uitleg en werkvormen

Prachtig onderwerp ‘Intuïtie’! Heldere uitleg en werkvormen met duidelijke rode draad door het geheel.

Martine Sonneveld

To the point

Kort maar krachtig, to the point. Het ervaren van de werkvormen meegenomen in mijn rugzak! Weer rijker op pad.

Anoniem

Wat een leuke, afwisselende, leerzame module!

Wat een leuke, afwisselende, leerzame module! Fijn om zo veel buiten te zijn. Duidelijk en gestructureerd.  Zoals altijd vlogen de dagen weer voorbij.

Linda prooi ervaring natuur als coach
Linda Prooi
Holistic Beauty Therapist, TriA Wandelcoach, Flow of Yoga

Inspirerende locatie

Landgoed Schovenhorst is een hele fijne, rustige en inspirerende locatie. De training had een hele mooie opbouw van de seizoenen.

René Schwarte

Cadeautjes uit de natuur!

Het laat mij anders naar dingen kijken. Verpakte strobalen werden voor mij ‘cadeautjes uit de natuur’ die ik mocht uitpakken.

Petra van der Beij
Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.

Wandelcoaching Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze trainingen, acties, tips over wandelcoaching en nog veel meer. Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.