fbpx
 • NATUURLIJK ZELFVERTROUWEN

  Coachen in de natuur

Natuurlijk zelfvertrouwen

In deze intensieve 2 daagse training vergroot je je zelfvertrouwen, waardoor je steviger en gemakkelijker realiseert wat jij in het leven voor ogen hebt.

Of je een bedrijf wilt starten, het juist wil laten groeien, van baan wilt veranderen of je in het algemeen je zelfvertrouwen wilt vergroten maakt niet uit voor deze training. Wat je graag wilt realiseren in je leven is jouw leidraad voor deze 2 dagen, zodat jij er maximaal uit haalt.

Jouw zelfvertrouwen wordt blootgelegd, doordat de belemmerende patronen en communicatie en de helpende zaken (h)erkent en getransformeerd worden.

Omarm je zelfvertrouwen en laat zien wat jij te bieden hebt!

Wandelcoaching Nederland houdt bij alle opleidingen, trainingen, wandelcoach sessies en trainingslocaties, rekening met de veiligheid van deelnemers en trainers. We volgen hierin de vastgestelde regels van de overheid. Lees hier meer.

Resultaten

 • je hebt inzicht in de belemmerende (familie)patronen en weet die te transformeren
 • je weet hoe je met je communicatie je zelfvertrouwen kunt vergroten in plaats van te ondermijnen
 • je (h)erkent de externe belemmerende factoren
 • je ervaart een sterker gevoel van zelfvertrouwen
 • je hebt meer verbinding met je authentieke zelf
 • Training

 • Duur

  2 lesdagen van 9.30 tot 16.30 uur

 • 8-10 deelnemers

 • Incl online leeromgeving

 • E 750,- excl. 21% BTW

Programma

De training ‘Natuurlijk zelfvertrouwen’ bestaat uit 2 dagen van 9.30 tot 16.30 uur.

Inhoud training ‘Natuurlijk zelfvertrouwen’

In de training wordt gewerkt met systemisch werk in combinatie met inzet van de natuurlijke omgeving, waardoor de onderstromen en de dynamiek bloot gelegd wordt ten aanzien van het thema ‘zelfvertrouwen’.

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

 • wat is (gebrek aan) zelfvertrouwen voor jou en hoe uit zich dit in jouw leven
 • wat zijn jouw belemmerende(familie)patronen en hoe transformeer je deze
 • wat is voor jou een passende manier van omgaan met onzekerheid en kwetsbaarheid
 • welke interne en externe communicatie helpt jou om je zelfvertrouwen meer de ruimte te geven
 • wat zijn jouw belemmerende externe factoren en hoe kun je die tegemoet treden
 • hoe jouw familiesysteem jou kan helpen om je wensen en dromen te realiseren
 • wie je werkelijk bent en wilt zijn versus degene die je denkt te zijn

We werken met opstellingen, maken het ‘onzichtbare’ ten aanzien van jouw thema’s zichtbaar en daardoor zullen belemmerende patronen getransformeerd worden. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost en dit zal je duidelijk merken wanneer je in het dagelijkse leven terug komt.

Wandelcoaching Nederland houdt bij alle opleidingen, trainingen, wandelcoach sessies en trainingslocaties, rekening met de veiligheid van deelnemers en trainers. We volgen hierin de vastgestelde regels van de overheid. Lees hier meer.

Investering en data

Trainingsdata:

25 en 26 november in Westelbeers

Investering

De investering voor deze opleiding is € 750,- excl. 21% BTW
TriA® Members krijgen members korting.

Inschrijven

Schrijf je in door hieronder op datum te klikken wanneer jij de training wilt volgen.

Inclusief

 • 2 trainingsdagen;
 • locatie arrangement;
 • toegang tot de online academie.

Exclusief

 • eventuele overnachting

Detail informatie

Klik op de tab voor meer informatie

Corrie Reijngoud

Trainer

De trainer is Corrie Reijngoud. Ze heeft jarenlang ervaring in begeleiding op gebied van persoonlijke ontwikkeling op verschillende levensgebieden. Als 1 van de eersten in Nederland startte zij met het coachen in de natuur. Ze gelooft namelijk dat de natuur een grote kracht en hulp is bij het bewustwordingsproces en het transformeren van belemmerend naar helpend gedrag.

Wil je meer lezen over Corrie, lees dan hier verder.

Onze locaties:

Eigentijdserf

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt neem dan contact op, zodat we kunnen overleggen wat je mogelijkheden zijn.

Landgoed Schovenhorst

In het midden van het land worden de trainingen verzorgd in Landgoed Schovenhorst in Putten, Garderenseweg 93. Deze locatie ligt in een bosrijke omgeving tussen Putten en Garderen. De bushalte ligt op loopafstand.

Arrangement

Onze trainingen zijn geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met o.a. heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven.

Overnachten op locatie

We maken bij Wandelcoaching Nederland met veel genoegen gebruik van 2 prachtige locaties in Nederland. Ze liggen midden in de natuur en hebben een klantvriendelijke sfeer.

Eigentijdserf in Westelbeers

“Eigentijdserf” ligt in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt neem dan contact op, zodat we kunnen overleggen wat je mogelijkheden zijn. Eigentijdserf biedt overnachtingsmogelijkheden. Wanneer je een overnachting regelt vergeet dan niet te melden dat je voor een opleiding of training van Wandelcoaching Nederland komt. Je krijgt dan namelijk korting.

Landgoed Schovenhorst

In het midden van het land vinden de opleidingen en trainingen plaats op landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93 in Putten. Deze bijzondere plek, Midden tussen de eeuwenoude, exotische en zelfs zeldzame bomen  biedt alle ruimte en privacy om met volle aandacht bij de opleiding of training te kunnen zijn. Met het openbaar vervoer kun je van bus 107 gebruik maken. Deze stopt voor de ingang van het Landgoed. In de omgeving zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden te boeken.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen van de deelnemers die je voor gingen.

Meer innerlijke rust

Ik ervaar meer innerlijke rust en accepteer mijn eigen levenswandel.

Charles Cartuyvels
TriA® Wandelcoach

De beeldende kracht van de natuur!

De beeldende kracht van de natuur werkt heel heilzaam en inspirerend

Beja van Dijck
Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.

Wandelcoaching Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze trainingen, acties, tips over wandelcoaching en nog veel meer. Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.