Introductieworkshop: sfeer proeven en kennismaken

Je inschrijven voor een opleiding, training, module of bijeenkomst kan best een grote stap zijn.
Wil je je goed voorbereiden en weten wat je te wachten staat?
Meld je dan aan bij een GRATIS introductieworkshop zodat je je vragen kunt stellen en direct kunt kennismaken met het werken in de natuur.

Kijk op de agenda voor de data!

Ben je niet inde gelegenheid deel te nemen aan een introductieworkshop, maar wil je in een persoonlijke gesprek al je vragen stellen. Maak dan hier zelf een bel afspraak. Heb je nog vragen? We staan je graag te woord.

Resultaten

 • Je hebt een duidelijk beeld van hoe wij bij Wandelcoaching Nederland te werk gaan
 • Je hebt de mogelijkheid om al je vragen kunnen stellen
 • Je hebt geproefd aan de praktijk- en ervaringsgerichte manier van werken die wij hanteren
 • Je hebt kennis gemaakt met de effecten van coaching in de natuur
 • Workshop

  Introductie

 • Duur

  2 uur van 10.00 tot 12.00 uur

 • 10-25 deelnemers

 • Gratis!

 • Datum(s)

  Er zijn geen aankomende evenementen.

Introductie workshop in de natuur

In deze 2 uur durende introductie kennismaking met Wandelcoaching Nederland, nemen we je mee in de groene praktijkruimte van een wandelcoach. Je gaat samen met je mededeelnemers ervaren wat de effecten van coaching in de natuur zijn. Daarnaast proef je ook aan onze unieke TriA® methode die wij al jaren bij wandelcoaching inzetten. En er is natuurlijk voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen, zodat je weet wat je van ons en ons aanbod kunt verwachten.

Deze introductie is ook voor jou geschikt wanneer je:

De workshop gaat bij elke weersomstandigheid door, want het is altijd ‘wandelcoachweer’. Je ontvangt vooraf een mail met de praktische informatie. Meld je hier aan, zodat we weten op dat je komt.

Aanmelden voor de introductie workshop

Ben je geïnteresseerd om als wandelcoach aan de slag te gaan? Reserveer jouw plek voor de introductie workshop door onderstaand formulier in te vullen.

Wij zijn nu EQA opleider!Meld je hier aan voor alle nieuwtjes en tips!
Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.