fbpx

We kunnen ons heel goed voorstellen, dat je vragen hebt. En iedereen heeft zo zijn eigen wensen en verlangens, dus daarom vind je hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw antwoord niet bij of twijfel je of wandelcoaching bij jou past? Aarzel dan niet om een belafspraak te maken, want we staan je graag te woord. En mailen naar info@wandelcoaching.nl kan natuurlijk ook altijd!

Ik heb geen ervaring in coaching of de begeleiding van mensen, kan ik dan toch de opleiding Wandelcoachen als professie volgen?

Wat houdt de TriA® licentie in, die ik krijg na de opleiding?

Wat is het verschil tussen de 4- en de 10 daagse opleiding en hoe weet je wat het meest geschikt is?

Waarom heb ik de opleiding Wandelcoachen als professie proefklanten nodig?

Hoe beoordelen jullie wanneer ik geslaagd ben voor de opleiding Wandelcoachen als Professie?

Aan hoeveel thuis studie moet ik denken voor de opleiding Wandelcoachen als Professie?

Is een 2 daagse training ook een handige manier om te oriënteren of wandelcoaching iets voor mij is?

Waarom adviseren jullie intervisie tijdens de opleiding Wandelcoachen als professie?

Wandelcoaching Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze trainingen, acties, tips over wandelcoaching en nog veel meer. Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.